Routebeschrijving naar Vos & de Lange Advocaten

Routebeschrijving Eerste Barendrechtseweg 76, Barendrecht

A15 uit de richting Europoort
Bij knooppunt Vaanplein rechtdoor. Neem de afslag Barendrecht. Ga bij de afslag Barendrecht de stoplichten naar rechts. Ga bij de volgende twee stoplichten rechtdoor. U rijdt op de Dierensteinweg. Ga bij de rotonde naar rechts. U rijdt op de Eerste Barendrechtseweg. Na 200 meter ziet u aan uw linkerhand Park Barendrecht. Sla linksaf het terrein op. Ons pand ligt recht voor u. Parkeergelegenheid vindt u voor de deur.

A16 uit de richting Rotterdam
Na de Van Brienenoordbrug bij knooppunt Ridderkerk-West rechterrijstrook aanhouden. Voor vervolg zie **

A16 uit de richting Dordrecht en Gorinchem (A15)
Bij knooppunt Ridderkerk-Zuid richting Barendrecht aanhouden. Voor vervolg zie **

**Neem de afslag Barendrecht. Ga aan het eind van de afslag naar rechts. Bij de stoplichten rechtdoor richting Barendrecht. Ga bij de volgende twee stoplichten ook rechtdoor. U rijdt op de Dierensteinweg. Ga bij de rotonde naar rechts. U rijdt op de Eerste Barendrechtseweg. Na 200 meter ziet u aan uw linkerhand Park Barendrecht. Sla linksaf het terrein op. Ons pand ligt recht voor u. Parkeergelegenheid vindt u voor de deur.

A29 uit de richting Roosendaal
Neem na de Heinenoordtunnel de (eerste) afslag Barendrecht. Ga aan het einde van de afslag naar links de Kilweg op. Bij de stoplichten bij het BP-station naar links de Middelweg op (richting Ring/Bijdorp). Neem de rotonde halfrond, u rijdt dan op de Sweelincklaan. Neem de volgende rotonde eveneens halfrond. Rijd rechtdoor tot aan de eerstvolgende rotonde bij bedrijventerrein Bijdorp. Neem ook deze rotonde halfrond. U rijdt nu op de Henry Dunantlaan. Bij de volgende rotonde (links ziet u de ABN-AMRO bank) gaat u links. U rijdt nu op de Eerste Barendrechtseweg. Na 200 meter ziet u aan uw linkerhand Park Barendrecht. Sla linksaf het terrein op. Ons pand ligt recht voor u. Parkeergelegenheid vindt u voor de deur.

Tip voor de Tom Tom: aangezien ons huisnummer nieuw is, komt deze in veel versies van Tom Tom nog niet voor. Daarom raden wij aan in uw Tom Tom de Fennaweg in de typen. Tegenover de Fennaweg vindt u Park Barendrecht.