Rechtsgebieden
 
 
Incasso (beslag- & executie)
 
Insolventie
 
Familierecht
 
Bouwrecht
 
Contracten
 
Ondernemingsrecht
 
Ondernemingsrecht

Wij zijn een ondernemend kantoor en kennen uw wereld als ondernemer als geen ander. U wordt tegen wil en dank geconfronteerd met talloze regels op de meest uiteenlopende terreinen. Die regels zijn lang niet altijd eenduidig en roepen vragen op, maar wijzigen bovendien ook nog eens met de regelmaat van de klok. Intussen loopt u wellicht nog aan tegen tal van mogelijke risico’s, claims en aansprakelijkheidsstellingen, alles met voorzienbaar verstrekkende gevolgen voor uw rechtspositie en onderneming.

 

Of het nu gaat over ondernemingsvormen (zoals vennootschappen, coöperaties, maatschappen, of welke juridische figuur dan ook), over jaarrekeningenrecht, over geschillen tussen aandeelhouders, over fusie, splitsing of overnames van bedrijven, over aansprakelijkheid van toezichthouders of juridisch of feitelijk leidinggevenden, of over geschillen of problemen waarmee u geconfronteerd wordt, wij kunnen u snel en helder verder helpen. Dat kan uiteraard met korte en zakelijke adviezen in op zichzelf staande gevallen, maar ook als sparringpartner, waarbij wij een langdurige samenwerking met u en uw onderneming aangaan.

 

Als het nodig is staan wij u ook uiterst efficiënt en doelmatig in procedures bij en komen wij voor uw belangen als ondernemer op.

 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten.