Rechtsgebieden
 
 
Incasso (beslag- & executie)
 
Insolventie
 
Familierecht
 
Bouwrecht
 
Contracten
 
Ondernemingsrecht
 
Incasso

Bent u het getouwtrek om uw gelden ook zo beu? De ervaring leert dat u als ondernemer vroeg of laat wordt geconfronteerd met wanbetalers.

Ondanks dat u uw debiteur eerst op subtiele wijze en later middels diverse sommaties wijst op zijn of haar betalingsverplichting, blijft betaling uit. U bent de vele loze betalingsbeloftes zat. Wat te doen?

U kunt zelf nogmaals actie ondernemen, u kunt een incassobureau of gerechtsdeurwaarder opdracht geven uw vordering te incasseren. Dit laatste wordt vaak gedaan. Wij adviseren u echter naar een advocaat te gaan.

De advocaat beschikt namelijk over alle juridische en niet juridische instrumenten om uw vordering met succes te incasseren. Het heeft derhalve grote meerwaarde uw onbetaalde vordering ter incasso aan een advocaat te overhandigen. De advocaat is in staat u bij het gehele traject van A tot Z bij te staan en daardoor sneller en adequater dan een andere instantie of beroepsgroep uw belangen te behartigen.

De advocaten bij Vos & De Lange Advocaten zijn zeer ervaren en bekwaam in de incassopraktijk. Zij zijn bij uitstek de specialisten om uw vordering op professionele en adequate wijze te incasseren.

Voor vragen en/of informatie kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met één van onze advocaten.