Rechtsgebieden
 
 
Incasso (beslag- & executie)
 
Insolventie
 
Familierecht
 
Bouwrecht
 
Contracten
 
Ondernemingsrecht
 
Bouwrecht

Als aannemer, projectontwikkelaar of bouwondernemer loopt u dagelijks grote risico´s. Bouwen blijft immers mensenwerk. Vaak zijn bouwparticipanten zich onvoldoende bewust van de juridische problemen die zich tijdens een bouwproject kunnen voordoen. Pas als het mis gaat, rijst de vraagt welke partij nu eigenlijk aansprakelijk is voor de schade. Overeenkomsten zijn daarom essentieel in de bouw. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de valkuilen voor u kunnen zijn. Wij helpen u graag met het opstellen of nakijken van uw contracten. Een goed begin is het halve werk.

Als er tijdens een bouwtraject problemen ontstaan dan doet u er goed aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Door een enkel advies kunnen soms de grootste schades voorkomen worden. Veel bedrijven binnen de bouwsector doen regelmatig een beroep op ons.

Ook als een bouwtraject afgerond is kunnen er problemen ontstaan. Het werk is gereed, maar uw facturen zijn bijvoorbeeld nog niet betaald. Wij brengen uw rechten en risico´s in kaart en gaan na hoe wij de kwestie zo gunstig mogelijk voor u kunnen oplossen.

Bij geschillen gaan wij altijd eerst na of er een minnelijke regeling is te bereiken. Indien dit niet mogelijk is procederen wij regelmatig ten overstaan van onder meer de Raad van Arbitrage. Kortom, heeft u problemen tijdens uw bouwtraject of wilt u problemen voorkomen? Neem dan contact met ons op voor een deskundig advies.

 

Interessante links:

Raad van Arbitrage voor de Bouw

Vereniging Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)